TITULARITAT DEL WEB

Complint amb la Llei 34/2002, de l’11 de juliol de 2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l’informem que la pàgina web www.amararcreacions.com és titularitat de Catalina Barceló Maimó (d’ara endavant Jo), amb DNI 37.339.799 N amb residència a Cas Concos 07208, Illes Balears, Espanya, propietària de AMARAR CREACIONS.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta Política de Privacitat estableix les bases sobre les que Jo, tracto les dades personals que me facilites durant la teva activitat a la página web www.amararcreacions.com (d’ara endavant, “la Web”).

Així, quan usis la web o sigui necessari accedir a qualsevol tipus d’informació que me permeti indentificar-te, com nom i cognoms, correu electrònic, adreces de facturació o enviament, número de telèfon, tipus de dispositiu o número de targeta de dèbit o crèdit, etc. (en endavant, “Dades Personals”),estaràs sota l’aplicació d’aquesta Política de Privacitat, juntament amb les condicions d’ús i Compra, i altres documents referenciats en les mateixes vigents en cada moment, havent de revisar els esmentats textos per comprovar que estàs d’acord amb ells. És la teva responsabilitat llegir-los periòdicament, ja que resultaran aplicables aquells que es troben vigents en el moment d’ús de la web.

 

RECOLLIDA DE DADES I FINALITAT

Les dades que es recullen amb la teva activitat a www.amararcreacions.com són les següent amb les finalitats que s’hi detallen:

Si te registres a les newsletters de la web:en cas de registrar-te per rebre newsletters sense ser client es recull el teu nom, correu electrònic i la data i hora de subscripció. Així mateix, queden registrats a les bases de dades les notificacions de posts i newsletters que se t’han enviat, especificant-se el missatge enviat, la data i hora d’enviament, i si aquest ha estat visualitzat pel receptor.

Si com a client dones el teu consentiment perquè se t’enviin correus electrònics, de noves entrades, nous producte i/o comunicacions comercials es tenen en compte les dades facilitades en el registre de client: nom i correu electrònic, i els grups de newsletters als quals t’has apuntat. Així mateix, queden registrats a les bases de dades les notificacions de posts i newsletters que se t’han enviat, especificant-se el missatge enviat, la data i hora d’enviament, i si aquest ha estat visualitzat pel receptor.

A l’inscriure’t a la Newsletter, les teves dades seran exclusivament utilitzades per enviar-notícies referents a la marca així com nous productes, ofertes, promocions de la mateixa.

De cara a millorar l’atenció que et prest, t’informo que les Dades Personals relatives a les compres a la Web, gustos i preferències poden ser utilitzats amb fins d’anàlisi, estudis de màrqueting, enquestes de qualitat i millora de la interacció amb els meus clients .

Si deixes un comentari a alguna entrada del blog de la web: si fas algun comentari a una de les entrades del blog queda registrat el teu nom i correu electrònic, la data i hora, i el comentari que realitzes. Les mateixes dades que es guarden te subscius a algún dels fils de comentaris de les entrades del blog.

Si te registres com a client i/o realitzaes una compra: s’emmagatzemaran les dades següents que m’hagis proporcionat a l’hora de registrar-te i les necessàries proporcionades per realitzar la compra: nom, llinatges, correu electrònic, consentiment a la política de privacitat, grups d’enviament de novetats i correus electrònics comenrcials, adreça de facturació i enviament. I si realitzes una compra quedarà reigstrada aquesta amb totes les dades necessàries per a la seva tramitació.

Aquestes dades seran utilitzades per a identificar com a client del WEB i donar-te accés als seus diferents funcionalitats, productes i serveis que estan a la teva disposició com a client.

TRACTAMENT DE LES TEVES DADES

Jo, com a responsable dels fitxers que emmagatzemen les Dades Personals, me compromet a respectar la confidencialitat de les teves dades personals i a garantir l’exercici dels teus drets. En tot moment podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@moruchacucamona.com, indicant el motiu de la teva sol·licitud.

En cas d’estar subscritu a les Newsletters pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic amararcreacions@gmail.com. Així mateix, podràs donar de baixa la teva subscripció seguint les indicacions que et facilito en cada comunicació.

Les teves dades no seran cedides a terceres persones.

En cas necessari, podré sol·licitar-te còpia del teu DNI, passaport o un altre document vàlid que t’identifiqui.

En el cas que decidieses exercir aquests drets i que com a part de les dades personals que ens haguessis facilitat consti el correu electrònic t’agrairíem que en l’esmentada comunicació es fes constar específicament aquesta circumstància, indicant l’adreça de correu electrònic respecte de la que vols exercitar el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició.

Si estàs registrat com a client podràs exercir els drets d’accedir a les teves dades perosnals, modificar-les i canel·lar-les mitjançant els formularis que apareixen dins le teu compte de client.

ALTRES USOS NECESSARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS

Per dur a terme l’acticitat comercial de www.amararcreacions.com i complir les finalitats indicades en la present Política de Privacitat, pot ser necessari facilitar les teves dades personals a terceres parts que ens ofereixin serveis de suport, com ara entitats financeres, entitats de lluita contra el frau, proveïdors de serveis tecnològics, de logística, transport i lliurament, atenció al client i/o d’anàlisi de les transaccions que es realitzen a través de la Plataforma de cara a oferir als usuaris garanties suficients en les operacions comercials, etc. A l’aportar-me els teus Dades Personals a través d’aquesta Plataforma, m’autoritzes expressament a tractar i compartir aquesta informació amb aquests col·laboradors. El teu autorització, inclou aquells casos en què per eficiència del servei, els prestadors puguin estar ubicats als Estats Units d’Amèrica o altres països o territoris situats fora de l’Espai Econòmic Europeu que no tinguin un nivell de protecció de dades equiparable al del seu país o, si és el cas, al de la Unió Europea.

PROTECCIÓ DE LA INFORMACIÓ

Creative Commons License
La informació, textos i imatges que apareixen a la pàgina web són titularitat d’AMARAR i estan sotmesos a la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Això és una botiga de mostra per poder fer proves — no es tramitaran comandes. Descartar