Som una persona apasionada de les manualitats i he trobat en les teles i els fils la millor manera d’expressar la meva creativitat. M’agrada sobretot fer quilts i abuatar, però com que tinc la ment molt inquieta també em dedic a experimentar amb aquests mateirals i crear coses molt diverses: cinturons, bosses, coixins, cortines, etc. La costura de roba, tal i com s’hi dedicava la meva padrina, sí que és una cosa que encara no m’hi he endinsat massa, mentres tingui unes mans expertes que me puguin ajudar en aquets afers si ho necessit en algun moment, crec que ho deixaré per més endavant.

Oficialment, soc funcionària de carrera de l’administració general de la CAIB. Vaig estudiar Economia i passar una oposició per entrar a l’adminsitració. També faig fer estudis de música i donar classes durant algun temps. Tot i axiò, les ànsies de crear m’han acompanyat al llarg de la meva vida, essent una via d’evasió en moment d’estrès.

Actualmente, estic d’excedència de la meva feina de funcionària i me dedic a fer de mare d’una nina de 4 anys i un nin de 2. El temps que tinc lliure el dedic a cosir, pensar patrons, dibuixar, i llegir i veure molts de tutorials per aprendre tècniques noves i inspirar-me. En aquesta matèria, per ara, soc totalment autodidacte.

Amb aquest bloc vull documentar tot el que faig i donar-ho a conèixer. També aniré penjant algun tutorial del que faig per si algú s’anima a agafar fil i agulla!!.

Esper que vos agradi i per qualsevol cosa posar-vos en contacte amb jo!!!

Això és una botiga de mostra per poder fer proves — no es tramitaran comandes. Descartar