Aquestes darreres setmanes he estat bastant enfeinada en uns quants projectes que tenia per acabar, el viatge a Sitges i dos projectes nous que tinc entre mans. Avui vos vull mostrar les fotografies de la darrera manteta (quilt) infantil que he fet.

El disseny és el mateix de la d’animals que ja vos havia mostrat anteriorment (podeu veure les fotografies de totes les manetetes infantils aquí). Aquest disseny el vaig fer pensant en crear un ambient natural per un infant. Els animals són una de les coses que criden l’atenció als nins de ben petits, els agrada imitar els seus sons i moure’s com ho fan ells. Els animals que vaig triar foren animals de la selva, i per recrear una mica més l’entorn vaig fer que les ratlles que vertebren la manta fossin ondulades volguent simular les branques dels arbres. A la part superior hi podeu veure una lluna i estrelles per tal d’aconseguir un clima de tranquilitat.

El que he canviat aquesta vegada han estat els colors. Aquesta manteta havia de ser per un nin així que els colors triats es mouen en unes tonalitats blau verdós clar per les ratlles alternades amb blanc i un to més oscur per les aplicacions i el biaix. A la part posterior, la tela és ratllada blanc i cel verdós.

I per acabar comentar-vos que l’abuatat està fet amb línies ondulades a la part de la manteta que té les ratlles, un cuquet petitó a la franja del animals i unes pedretes a la part de les estrelles i la lluna.

Esper que vos agradi, i estau a l’aguait, que aviat tindré coses noves per mostrar-vos!!

Categories: Quilt bebéQuilt

Deixa un comentari

avatar

Això és una botiga de mostra per poder fer proves — no es tramitaran comandes. Descartar