Com ja vos he comentat moltes vegades, amb la costura i el patchwork es poden elaborar infinitat de coses, només cal deixar córrer la imaginació i pensar quina seria la millor manera de fer-ho. A més, crec que una cosa feta de manera artesanal, amb amor i dedicació transmet d’una manera més sincera i propera el missatge que volem donar i defugim així mateix de comercialismes, i sobretot quan hi ha nins aprop que puguin aprendre a valorar les coses, la feina que duu fer-les i el valor de regalar coses fetes a mà pensant en les persones a qui van dirigides.

El cap de setmana passat vàrem tenir celebració d’aniversaris a casa i per decorar una mica ca nostra vaig decidir elaborar uns banderins amb tela de sac que deien “Felicitats” i els noms dels nins, i uns banderinets petits amb teles dels colors de l’arc de Sant Martí per decorar el jardí i que després els convidats se’n poguessin dur un de record.

Aprofit aquesta ocasió per presentar-vos dos tutorials nous que he elaborat per si a algú de vosaltres li fa ganes provar d’elaborar-ne alguns. Ja veureu que són ben senzills i els banderins petits no necessiten tant sols cosir res. Podeu accedir al tutorial dels banderins de tela de sac aquí i als banderinets petits aquí.

Els banderins de tela de sac són ideals per acompanyar qualsevol celebració, ja sigui un aniversari, una festa de cap d’any o qualsevol moment especial. La tela de sac té l’avantatge que no s’esfilegassa amb facilitat i és molt dura i resistent, fet que ens permeten no haver-la de treballar molt per aconseguir un bon resultat. Aquí podeu veure els que he elaborat recentment:

Els banderinets petits, estan més dirigits als infants. Com ja vos he comentat, els vaig elaborar com a record pels convidats a la festa i per decorar una mica el jardí. Des que tenc nins he fet moltes coses amb els colors de l’arc de Sant Martí, i és que és molt positiu pels nins visualitzar i jugar amb tots els colors. Aquets banderinets varen quedar molt bé penjats pels arbres del jardí i esper que hagi donat algunes estones de diversió als nins fent-los servir de cinturó, corona, o el que els hagi sortit d’aquesta infinita imaginació que tenen. Aquí els podeu veure penjats de decoració:

I això és tot per avui!! Com vos dic sempre animau-vos a cosir que és molt divertit i entretingut, i vos record que si voleu rebre les novetats de les entrades del meu blog al vostre correu electrònic vos podeu subscriure a la part inferior de la plana web.

Estau a l’aguait que tinc un parell de coses que fe ma moltes ganes mostrar-vos!!! Fins aviat!!

 


2
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentaris
1 Respostes al fil
0 Seguidors
 
Comentari amb més reaccions
Fil amb comentaris més actius
2 Autors de comentaris
AmararXisca Autors dels comentaris recents
més nou més antic
Xisca
Convidat
Xisca

Guapissim tot!!!!!!
M’encanten totes les teves creacions!!!

Això és una botiga de mostra per poder fer proves — no es tramitaran comandes. Descartar